Landmark Refurbishment Project Draws to a Close

This month a major external refurbishment project draws to a close with the summer months approaching. De La Warr heights is a landmark building on the sea front in Bexhill on sea.
The building is for mixed use, with residential areas on multiple floors and retail space on the ground floor.
The building also has underground parking.
 De La Warr Heights before
De La Warr Heights before refurbishment
Owned by a prominent London based property company, the building has been the subject of an extensive façade renovation scheme.
This included the removal of the failed render system and application of a new external insulation render. The project was technically as well as contractually demanding due to the building and its location.
The results are a fresh look to this iconic sea front building, as well as much improved insulation property.
De La Warr Heights after
 De La Warr Heights after refurbishment

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s